Корисна інформація
Назад

Завантаження документів з Дія

Увага! Даний спосіб можуть використовувати користувачі Дія, які мають ID-карту або біометричний закордонний паспорт, за умови, що строк дії таких документів не завершився, а також за умови можливості успішного розпізнавання обличчя у даному застосунку.

1. Перебуваючи на етапі створення заяви на реєстрацію для отримання кваліфікованого електронного підпису на кроці №4 у полі «Документ» оберіть «Е-паспорт».

2. Перейдіть до нижньої частини даної сторінки та натисніть кнопку «Завантажити документи з Дія».

3. Відкрийте додаток Дія на телефоні та відскануйте QR-код на екрані Вашого пристрою, або натисніть кнопку «Надіслати СМС», щоб отримання унікальне посилання, яке можна відкрити за допомогою додатка «Дія».

Увага! При обранні «Надіслати СМС» повідомлення з посиланням відправляється на застосунок Viber у розділ «Бізнес Чати» від імені «DepositSign», якщо такий зареєстровано на вказаний Вами мобільний номер. В інакшому випадку повідомлення надходить в смс.

4. В додатку «Дія» ознайомтесь із запитим на копії цифрових документів та натисніть «Продовжити» та зачекайте декілька секунд на формування відповіді на запит.

5. В додатку «Дія» підтвердіть факт надання Ваших персональних даних для «DepositSign», поставивши галочку у відповідному полі та натисніть «Надіслати через Дію».

6. В подальшому можете натиснути «Продовжити», щоб повернутися до головної сторінки додатку «Дія» та продовжити роботу в особистому кабінеті «DepositSign».