Корисна інформація
Назад

Хмарний КЕП онлайн (для представника юридичної особи)

Перейдіть до особистого кабінету DepositSign та натисніть «Отримати КЕП»

Увага! Даний спосіб отримання КЕП можуть використовувати користувачі застосунку Дія, які мають чинні ID-карту або закордонний паспорт громадянина України, а також за умови сплати послуг з розрахункового рахунку юридичної особи.

 

Натисність «Обрати» у розділі «Онлайн».

Крок 1:

  1. У полі «Термін дії сертифіката» оберіть потрібний Вам термін дії сертифіката (1 або 2 роки);
  2. У полі «ЄДРПОУ» введіть код організації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
  3. У полях «Пароль захисту особистого ключа» та «Повторіть пароль» вкажіть бажаний пароль для електронного підпису. Зазначте комбінацію, яку вважаєте зручною для підписання та безпечною. Вимоги до складності пароля відсутні. Даний пароль в подальшому відновити неможливо.
  4. У полі «Кодове слово» вкажіть слово, яке буде використовуватися для управління доступом до особистого ключа. Допускаються українські літери та цифри. Таким словом може бути, наприклад, дівоче прізвище матері.
  5. Додаткові данні (необов`язкові реквізити).

За необхідності Ви можете зазначити додаткові необов’язкові данні.
Для цього проставте галочку перед фразою «Додаткові дані» та заповність потрібні поля.

 Слід звернути увагу, що, наприклад, у разі зазначення даних в полі «Посада» найменування зазначеної Вами посади має відповідати найменуванню посади на яку Вас призначено відповідним наказом по підприємству. Найменування поля «Посада» не може перевищувати 64 символів, допускаються логічні скорочення.

6. Щоб перейти на наступний крок, натисність «Зберегти».

Крок 2:

1. Відкрийте застосунок Дія на телефоні та відскануйте QR-код на екрані Вашого пристрою. Якщо Ви використовуєте телефон для отримання КЕП від DepositSign, натисніть на QR-код і наш сервіс автоматично перенаправить Вас у застосунок Дія для подальшого оформлення КЕП.

2. В застосунку Дія ознайомтесь із запитом на копії цифрових документів та натисніть «Продовжити». Зачекайте декілька секунд на формування відповіді на запит.

3. В застосунку Дія, поставивши галочку у відповідному полі, підтвердіть надання копій цифрових документів для КНЕДП ТОВ «ДЕПОЗИТ САЙН» (DepositSign) та натисніть «Надіслати через Дію».

4. В подальшому можете натиснути «Продовжити», щоб повернутися до головної сторінки застосунку Дія та продовжити роботу в особистому кабінеті «DepositSign».

Крок 3:

Після успішної передачі копій цифрових документів користувачу буде відображено в особистому кабінеті «DepositSign» заяву про реєстрацію, де можна побачити реєстраційні дані, які будуть міститися у нових кваліфікованих сертифікатах DepositSign.

Відкрийте застосунок Дія та відскануйте QR-код, який розміщено біля Заяви про реєстрацію для підтвердження даних за допомогою Дія.Підпису. Якщо ви використовуєте телефон для отримання КЕП, натисніть на відповідний QR-код і сервіс автоматично перенаправить Вас у застосунок Дія для подальшого підписання заяви за допомогою Дія.Підпис.
Після успішного підписання заяви у Вас буде доступна можливість сформувати рахунок для оплати.

Натисніть «Сформувати рахунок». Сервіс автоматично сформує спеціальний рахунок для оплати у форматі «.pdf» файлу, який буде завантажено на Ваш пристрій.

УВАГА!
1. Оплата має здійснюватися виключно з розрахункового рахунку відповідної юридичної особи.
2. При оплаті рахунку через систему клієнт-банк необхідно зазначити призначення платежу, як наведено у відповідному рахунку на оплату.

Приклад рахунку на оплату послуг (зверніть увагу на формулювання призначення платежу):

Після формування рахунку на оплату в особистому кабінеті з’явиться відповідний запис створеної заяви на отримання кваліфікованого сертифіката електронного підпису.
Заява матиме статус «Буде сертифіковано після оплати».

Після надходження коштів на поточний рахунок ТОВ «ДЕПОЗИТ САЙН» статус зміниться на «сертифіковано» та Ви зможете використовувати свій КЕП.
Додатково система поінформує користувача SMS повідомленням про успішне формування сертифікатів КЕП.